E mërkurë, Shkurt 21, 2018

Gracka e frikshme e shëndetësisë në Shqipëri

Një shprehje popullore që dëgjohet shpesh në Shqipëri, në variante të ndryshme, thotë: “Po nuk pate shëndetin, nuk ke asgjë” – “Shëndeti i pari” – “T’na japi Zoti shëndet...

Ushtrime populisto-nacionaliste të Tiranës

Është gjithkund – në portalet e lajmeve dhe televizion. Është dhe në stacionin televiziv dixhital personal të Kryeministrit në Facebook – ERTV. Le ta quajmë “shfaqja speciale”. Përfshin pjesëtar të...
rsz_1karikatura_cfare_ndosh_ne_qytet_1

LETRA