E dielë, Shkurt 18, 2018
Revista

Revista

SASHENKA LLESHAJ, DRITAN SULCEBE Përgjatë dy dekadave të fundit mediat janë shndërruar në një faktor të rëndësishëm në jetën sociale dhe politike të vendit. Pa garantimin e lirisë së medias, demokracia shqiptare do ta kishte të pamundur zhvillimin e saj...