Rreth Nesh

Revista Europa është botim i Institutit Shqiptar të Studimeve Ndërkombëtare (aiis-albania.org) dhe Shtëpisë së Europës (House of Europe houseofeurope.org)
STAFI
Alba Çela, Albert Rakipi, Jerina Zaloshnja, Jorgji Qirjako, Ledion Krisafi, Majlinda Poda, Sara Kelmendi