E premte, Shtator 22, 2023

BRICS një pol i rëndësishëm në rritje në arenën ndërkombëtare

BRICS, një grupim ekonomik i Brazilit, Rusisë, Indisë, Kinës dhe Afrikës së Jugut, vendosi të zgjerohet në mbledhjen e fundit. Nga data 1 janar i vitit 2024,...

Njëqind vjetori i Marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Turqisë

Shqipëria dhe Turqia thellojnë partneritetin strategjik Intervistë me Ambasadorin e Republikës së Turqisë, Tayyar Kağan Atay. Turqia dhe Shqipëria gëzojnë marrëdhënie...
rsz_1karikatura_cfare_ndosh_ne_qytet_1